Főoldal Kistarcsáról Túra, túrázás célja Plakát Térkép/Útvonal Tudnivalók Megközelítés Kapcsolat Szállás Eredmények 2011 Fotók 2011
Kedves Sporttárs!
Sok szeretettel köszöntünk az „II. kistarcsai túrán”. Mielőtt elindulsz, kérjük vedd figyelembe az alábbi tudnivalókat:
  1. A túrán bárki részt vehet, aki az indulási helyen kitölti a nevezési lapot és befizeti a nevezési díjat.

  2. A túra Kistarcsáról a Kistarcsai Városi Tanuszodából indul s mivel körtúráról van szó, ide is érkezik. A túra során utunkat végig turistajelzések, kék szalagozás, kék nyilak és feliratozás segíti. Kérjük figyeld őket!

  3. A túra során a pecsétpontokon lehetőséged van személyesen találkozni a magyar sport kiválóságaival.

  4. A túrán mindenki saját felelősségére vesz részt, kártérítést a rendezőségtől semmilyen jogcímen nem igényelhet.

  5. Megkérünk minden résztvevőt, hogy erőnlétének megfelelően válasszon távot s vegye figyelembe a terepviszonyokat, időjárás előrejelzést, szintidőt!

  6. A túra a külön lapon ismertetett útvonalon halad, kérjük ennek betartását. Minden résztvevő, aki az általa választott túra útvonalát végigjárja, az útvonalon található valamennyi ellenőrzőpont igazolását sorrendben beszerzi és a megadott nyitva tartási időben jelentkezik a célban, megkapja a túra oklevelét.

  7. A túra útvonalán záró biztonsági ember ún. seprű halad, kérjük tanácsait saját érdekedben is fogadd meg!

  8. Amennyiben igazolófüzetet találsz kérjük add le a legközelebbi ellenőrzőponton, amennyiben elveszítetted a sajátodat, ott érdeklődj!

  9. Ha úgy döntesz, hogy a túrát megszakítod, kérjük ezt a legközelebbi ellenőrzőponton tedd, vagy a név és rajtszám közlésével ezt valamely másik túrázóval üzend meg, vagy hívd a 06-30-72-85-772 számon Valkai Ferncné szervezőt.

  10. Kérjük, hogy a túra során ne szemetelj, óvd a természetet, környezetet! Továbbá a túrán kérjük a dohányzás mellőzését!

  11. Jelentősebb frissítőpont a túra végén lesz.

Partnerek-támogatók



Kistarcsa Város Önkormányzata

Kistarcsa Város Polgármestere

Simándy József Általános Iskola

Margita Turisztikai és Sportegyesület

TTT-Teljesítménytúrázók Társasága